VERPLEEGHUIZEN VAKER BRON
VAN COVID-19 BESMETTINGEN

Afgelopen weken is te zien dat er steeds meer nieuwe besmettingen bijkomen en ook in verpleegtehuizen stijgt het aantal in een razend tempo…

Wij dachten het in Nederland goed voor elkaar te hebben, maar niets bleek minder waar. Na de eerste Corona golf komen er weer meer nieuwe besmettingen bij en ook in verpleegtehuizen stijgt het aantal besmette ouderen …

Volgens het CBS zijn er in de eerste golf meer dan 10.000 mensen overleden waarvan 60% in verpleegtehuizen. Er is veel angst onder families en ouderen dat verpleegtehuizen en woongroepen in een eventuele tweede lock down weer dicht gaan. Familieleden zoeken hun dierbaren vaker op nu het nog kan en daardoor zijn verpleegtehuizen steeds vaker de bron van COVID-19 besmettingen.

24 uurs zorg in huis kan een oplossing zijn. Deze manier van zorg wordt 100% vergoed vanuit het PGB en is daarom beschikbaar voor iedereen met de vereiste ZZP indicatie. Want als familie wil je niets liever dan elkaar blijven zien in de laatste jaren die je nog samen kunt doorbrengen. Alle veiligheidsadviezen en maatregelen worden opgevolgd, maar u houdt zelf de regie in handen. Veiliger, en beter voor u en uw dierbare!

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij kijken graag met u mee om een passende oplossing te vinden voor uw zorgbehoefte.