VEEL ANGST EN STRESS ONDER
OUDEREN IN VERPLEEGHUIZEN

Het Corona virus zorgt ervoor dat kwetsbare ouderen in verpleeghuizen leven met stress, angst en onzekerheid en dat zorgt voor onnodig lijden of soms nog erger…

Besmettingen in Nederland lopen op en nieuwe maatregelen zijn genomen, maar deze maatregelen hebben ook een keerzijde. Kwetsbare ouderen leven steeds meer in stress, angst en onzekerheid en dat zorgt voor onnodig lijden of erger…

Het risico op besmetting is voor ouderen groter dan voor jongere leeftijdsgroepen. Dat er daarom in de verpleeghuizen beschermende maatregelen genomen worden is goed, maar deze maatregelen hebben een negatieve invloed op onze ouderen.

Het contact met familie en dierbaren is immers zeer beperkt. Door de toenemende werkdruk en oplopend ziekteverzuim onder het personeel is er minder aandacht voor de ouderen. Het gebruik van mondkapjes leidt er toe dat de ouderen, die vaak slechter horen, moeilijker begrijpen wat familieleden of verzorgers bedoelen. Hierdoor nemen gevoelens van onzekerheid en onbegrip toe.

Onze 24 uurs thuiszorg is een veilig alternatief voor de verpleeg- en verzorgingstehuizen, en wellicht biedt dit een geschikte oplossing voor u en uw dierbare. Met deze zorg houdt  u zelf regie in handen. Uw dierbare blijft immers gewoon thuis wonen. Onze 24 uurs thuiszorg wordt volledig vergoed vanuit het PGB en is daardoor voor iedereen beschikbaar.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij kijken graag met u mee om een passende oplossing te vinden.