krachtige basiszorg

Krachtige Basiszorg wordt verder uitgerold in 2021. Daar hoort ook de 24 uurs zorg in huis bij. In de vier grote steden bestaat de Krachtige Basiszorg, het samenwerken van alle zorgprofessionals uit de 4D leefdomeinen (lichaam, geest, maatschappelijk, sociaal) voor de optimale, integrale zorg voor cliënten met hoge gezondheidsrisico’s en problematiek in meerdere domeinen.

Als onderdeel van de Krachtige Basiszorg is de 24 uurs zorg in huis nog vrij onbekend. Bij kwetsbare ouderen met bijv. de diagnose dementie en een CIZ indicatie is de case manager dementie, wijkverpleging en huisarts betrokken. Deze leveren de vereiste zorg. De 24 uurs zorg in huis door een inwonende zorg au-pair hoort ook hierbij. Maar deze is nog vrij onbekend. Als het niet meer gaat wordt het verzorgingstehuis geadviseerd. Dit is een gemiste kans!

Wij leveren 24 uurs thuiszorg op maat, en in deze sector profileren en onderscheiden wij ons. Door te werken met een zorgplan volgens het 4D model met aandacht voor alle domeinen. Onze zorgmanager is een ervaren BIG-geregistreerde all-round verpleegkundige. Indien nodig werkt zij samen met huisarts, case manager dementie om de zorg optimaal te houden en te monitoren. Hierdoor is het mogelijk de kwetsbare oudere thuis te laten blijven wonen in de veilige, vertrouwde omgeving, en worden wijkzorg, huisarts en mantelzorgers ontlast en is de kwaliteit van zorg bij ons gewaarborgd.

Big-geregistreerd, wij werken volgens de 4D leefdomeinen, en HKZ norm. Wij zorgen voor ontzorgen. Wij ontzorgen door zorg

Ontwerp zonder titel

Ouderen overlijden aan eenzaamheid

Ontwerp zonder titel (1)

VERPLEEGHUIZEN VAKER BRON VAN CORONA​

Ontwerp zonder titel (2)

Veel angst en stress onder ouderen

Vrijblijvend advies?
Wij staan voor u klaar!