Wie zijn wij?

Inhome Care Partners is een vooraanstaande organisatie in de 24 uurs zorg in huis. Onze zorgverleners voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden zodat uw familielid veilig en gelukkig in het eigen huis kan blijven wonen, zonder de stress en nadelen van een verhuizing naar een zorginstelling. Uw familielid kan blijven genieten van een hoge kwaliteit van leven, in de eigen vertrouwde omgeving en binnen het sociale netwerk van familie en vrienden. Door onze 24 uurs zorg in huis ontlasten wij de familie en overige mantelzorgers zodat ook hun leven gewoon kan doorgaan.

24 uurs zorg in huis

Beatrice
de Jong, MSN

Managing Director Zorg

Beatrice de Jong (1956) is BIG geregistreerde allround verpleegkundige niveau 5, opgeleid aan onder andere het Prinsengrachtziekenhuis in Amsterdam. Zij heeft ruime ervaring in de medische zorg, o.a. als WAN-hoofd van verzorgingshuizen. De laatste jaren werkte zij in de wijkverpleging, in een hospice als palliatief verpleegkundige en voor het ministerie van Justitie bij de medische screening van asielzoekers. Als managing director van Inhome Care Partners is zij verantwoordelijk voor de intakegesprekken, de persoonlijke zorgplannen en de begeleiding van de zorgverleners.

WhatsApp Image 2020-10-23 at 16.45.01 (1)

Dr. Ron Hochstenbach

Managing Director Coöperatie

Ron Hochstenbach (1960) is laboratoriumspecialist klinische genetica in het Amsterdam UMC. Als bestuurslid van GenQA, een internationale organisatie die toeziet op de kwaliteit van laboratoriumtesten, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om de kwaliteit van de zorg voortdurend te bewaken en te verbeteren, ook bij Inhome Care Partners.

WhatsApp Image 2020-10-30 at 15.00.08

Marije
de Jong

Adviseur PGB

WhatsApp Image 2020-10-30 at 15.04.10

Iris
van Sligtenhorst

Manager marketing & PR

Onze motivatie

De motivatie achter de oprichting van Inhome Care Partners kwam vanuit een mix van persoonlijke ervaringen in de zoektocht naar de beste zorg voor onze bijna honderd jaar oude moeder/schoonmoeder toen zij niet meer zelfstandig kon leven en wonen. Wij kwamen er achter dat er maar weinig aanbieders van 24 uurs zorg in huis waren die een werkelijk hoge standaard van betaalbare dienstverlening konden realiseren. Doordat wij werken met gekwalificeerde, ervaren zorgverleners kunnen wij aan die standaard voldoen.

Onze organisatie

Inhome Care Partners is een coöperatie. Onze ervaren zorgmanager Beatrice de Jong is een BIG geregistreerde all-round verpleegkundige niveau 5. Zij voert de intakegesprekken zodat zij volledig op de hoogte is van uw persoonlijke zorgbehoefte.

Onze zorgverleners komen uit verschillende EU-landen. Wij begeleiden hen in hun werk en bijscholing. Wij investeren graag in onze medewerkers en vinden zeer goede arbeidsvoorwaarden belangrijk. Zo houden wij ons aan alle EU regels en wetgeving. Het volgen van een basiscursus Nederlandse taalvaardigheid wordt verzorgd door onze taal specialist, mevr. M.B.M. de Jong – de Lexhy, die ook de vertaal app coördineert.

Wij zijn gehuisvest in Nieuwer Ter Aa, in het Groene Hart van Nederland. Onze zorgverleners werken in het gehele land.

verpleging thuis

Contact met ons

U kunt met het contactformulier contact opnemen met de Inhome Care Partners zorgmanager. Bent u nog geen cliënt neem dan vrijblijvend contact op met Inhome Care Partners voor 24 uurs zorg in huis voor uw familielid. Onze zorgmanager Beatrice de Jong komt graag bij u langs op locatie voor een gratis uitgebreid intakegesprek. Dit verplicht u tot niets maar u zult overtuigd raken dat Inhome Care Partners de juiste keuze is.

Bij dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 06 16 08 24 87

COVID-19 en veiligheid

Het is belangrijk dat kwetsbare mensen passende zorg en begeleiding blijven ontvangen, ook in deze tijd waarin er nog geen vaccin is dat afdoende beschermt tegen het Coronavirus. De zorg en begeleiding die onze zorgverleners geven gaat daarom gewoon door. Onze zorgverleners kennen en volgen de richtlijnen en kwaliteitseisen die gelden rondom COVID-19 en kennen de basisregels rond hygiëne. Deze zijn te vinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiene (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/professionals). Zo zullen onze zorgverleners niet met uw dierbare in contact komen wanneer zij last hebben van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts. Inhome Care Partners zal dan zorgen voor een vervangende zorgverlener.

Onze zorgverleners werken volgens de voorgeschreven maatregelen. Zij wassen regelmatig hun handen met water en zeep, Bij voorkeur is er ook ontsmettingsvloeistof aanwezig, zoals handgel met minstens 70% ethanol. Zij gebruiken papieren zakdoekjes. Zij schudden geen handen. Zij houden naar derden de voorgeschreven afstand van 1,5 meter en zorgen ervoor dat al het bezoek voor uw familielid zich ook aan de voorschriften houdt. Indien uw dierbare klachten heeft die passen bij COVID-19 zal de zorgverlener passende persoonlijke beschermingsmiddelen (handschoenen, mondkapjes) gebruiken zodat de zorg gewoon door kan gaan. Hij/zij zal er ook op letten dat bezoek voor uw dierbare dat ook doet.

Wat klanten van ons vinden

en hoe 24 uurs zorg ze geholpen heeft

“Toen mijn moeder een hersenbloeding kreeg zijn wij enorm geholpen door Inhome Care Partners. Het werd te zwaar voor mijn zus en mij. Dankzij de zorgverleensters wordt mijn moeder nu dag en nacht verzorgd in haar eigen huis en daardoor kunnen wij als kinderen dit in vertrouwen loslaten. Zij doen hun werk met aandacht en liefde, het maakt voor ons en moeder een groot verschil want moeder hoeft niet naar een verzorgingstehuis.”

V.H., Houten
“Mijn man heeft ALS en de artsen adviseerden ons dat het beter was om hem naar een verpleeghuis over te brengen. Nu hebben wij een inwonende zorg au-pair van Inhome Care Partners. Dankzij haar kan hij gewoon thuis blijven wonen. Zij zorgt ervoor dat ik weer zijn echtgenote kan zijn in plaats van zijn verzorgster en verpleegster in dag en nacht.”

M.P., Steenwijk
“Toen mijn moeder niet meer voor zichzelf kon zorgen hebben wij Inhome Care Partners gevonden. Mijn moeder werd dement maar door de komst van verzorgsters in huis kan zij thuis blijven wonen. De verzorgsters wandelen met haar en brengen haar ook naar de dagbesteding. Voor mij en mijn man is dit een grote opluchting, wij kunnen nu ook gewoon ons leven leiden. Inhome Care Partners staat altijd voor ons klaar voor overleg, zij maken duidelijke afspraken met ons, wij hebben in alle opzichten een goede keuze gemaakt.”

P.L., Zelhem
“Mijn vader kreeg de diagnose longkanker en had niet lang meer te leven. Wij wilden dat hij de laatste maanden kon doorbrengen in huiselijke kring zodat mijn moeder, haar kinderen en kleinkinderen steeds in zijn nabijheid konden zijn. Dit was nooit mogelijk geweest zonder de 24-uurs zorg in huis van Inhome Care Partners. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.”

A. de V., Gorinchem
“Wat ben ik blij met jullie Inhome Care Partners, ook zo bedankt voor de fijne gesprekken op niveau. Dat was voor mij belangrijk aangezien mijn vader als architect niet zomaar iemand in huis zou kunnen tolereren, dat is dus super gelukt! Na mijn moeders plotselinge overlijden moest er iets met mijn dementerende vader (hij vond natuurlijk dat alles nog goed ging) maar ik wilde hem niet losrukken van zijn geliefde huis en van alles wat hij gewend was. ‘’NEVER’’ zeiden wij, dankzij de verzorgsters van Inhome Care Partners is het nu super, bedankt toppers, You’re the Best”.

B. vd D. Amsterdam
Previous
Next

Privacy en geheimhouding

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Hierin is vastgelegd hoe wij met uw persoonsgegevens moeten omgaan. Zo moeten wij kunnen aantonen dat wij ons aan de wet houden en zijn wij verplicht om een functionaris gegevensbescherming aan te stellen. In onze privacyverklaring kunt u lezen wat de rechten zijn van u, als cliënt, en wat de verplichtingen zijn van In Home Care Partners. U vindt hierin een antwoord op deze vragen:

Zorgverleners, normen & waarden

Zorgvuldige selectie van zorgverleners

Onze zorgverleners voldoen aan de hoogste standaarden. Zo hebben ze allemaal een opleiding afgerond in het verzorgen van ouderen en/of zieken. Goede referenties en werkervaring vinden wij belangrijk, hier kijken we naar tijdens het toelatingsproces. Zij moeten vloeiend Engels of Duits spreken en bereid zijn een cursus Nederlandse taalvaardigheid te volgen. Zij krijgen een uitstekend salaris en worden zo ondersteund en beloond voor hun loyaliteit en inzet. Begeleiding door onze zorgmanager en monitoring op de effectiviteit van wat zij doen resulteren in verbetering van hun kennis en vaardigheden om zorg van hoge kwaliteit te leveren.  

Betrouwbaarheid, toewijding en respect

Onze zorgverleners zijn toegewijd en liefdevol, zij zorgen er voor dat uw familielid optimaal en respectvol verzorgd en begeleid wordt in alle dagelijkse activiteiten. Waardigheid en kwaliteit van leven staan voorop. De afspraken rondom de zorg en begeleiding zijn vastgelegd in het zorgplan zodat u precies weet wat u van de zorgverleners kunt verwachten. De zorgverleners ondertekenen een geheimhoudingsplicht zoals gebruikelijk is in de gezondheidszorg.

Professionele expertise

Onze zorgverleners hebben kennis en ervaring in het verzorgen van personen met dementie, ziekte van Parkinson, multiple sclerose, ALS, hersenbloeding, revalidatie, kanker en andere medische condities.

Holistisch

Onze zorgverleners benaderen de cliënt vanuit een holistische visie, gericht op de persoon en op de ondersteuning en begeleiding van alle medische, emotionele en sociale behoeften.

Effectiviteit

Onze zorgverleners kennen en begrijpen de persoonlijke zorgbehoefte van uw dierbare en sluiten daar perfect op aan. De afspraken rondom de zorg zijn vastgelegd in het zorgplan en worden aangepast bij veranderingen in de zorgbehoefte. Door regelmatig overleg met de zorgmanager kunnen aanpassingen snel in praktijk gebracht worden. Aanpassingen worden geëvalueerd en zo nodig weer bijgesteld.

Voortdurende monitoring

Onze zorgmanager is een BIG geregistreerde, ervaren verpleegkundige niveau 5. Zij superviseert het werk van uw zorgverleners en voert met hen regelmatig overleg om te weten hoe het gaat. Hierdoor kunnen wij bij veranderingen snel de passende maatregelen nemen.

Continuïteit

Goede arbeidsomstandigheden staan bij ons hoog in het vaandel. We zorgen dat onze zorgverleners de juiste begeleiding een een uitstekend salaris krijgen voor de werkzaamheden. 

Flexibiliteit

Wij staan altijd en overal voor u klaar wanneer u vragen of opmerkingen heeft. Kan uw vraag niet wachten of is het een spoedgeval? Dan zijn wij ook na openingstijden bereikbaar. 

Algemene voorwaarden & privacy verklaring